Als je aan het werk bent wil je dit natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Dit kan met een directie stoel. Deze stoelen zijn niet alleen gemaakt met een oog voor detail. Het zit comfort bij deze stoelen is ook zeer belangrijk. Als je een directie stoel wilt hebben moet deze dus niet alleen stijlvol zijn, maar ook enige vorm van luxe bieden. Je zit namelijk toch het grootste deel van je werkdag op deze bureaustoel.

Welke directie stoel is voor mij?

De stoel is ideaal voor de directie, managers en werknemers die een aantal uur per werkdag achter een bureau doorbrengen. De stoelen springen direct in het oog op de werkvloer. Tevens zorgt het voor plezierig werken en voorkomt het eventuele lichamelijke klachten.

De stijl van de stoelen kan zowel modern als klassiek zijn. Deze stijlen zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoel van leer, kunstleer of stof. En deze stoelen zijn ook nog in hoogste verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De opties zijn eindeloos. Het maakt dus niet uit wanneer en hoe lang je zit, zolang het maar op een comfortabele directie stoel is. Kijk hier wat de beste optie voor jou is.

De eisen van de ARBO

Als je dan een nieuwe directie stoel wilt aanschaffen, bekijk dan ook even wat de ARBO hierover te zeggen heeft. Dit kan op deze website: http://www.arbo-bureaustoel.nl. Hier wordt gesproken over dat een goedgekeurde ARBO-bureaustoel ervoor zorgt dat er goed ergonomisch gewerkt kan worden. Tevens is dit belangrijk voor de werkhouding wat  weer voor een hogere arbeidsproductiviteit zorgt.

Op de deze website staan onder andere vijf punten waar een bureaustoel aan moet voldoen. Dit zijn:

  1. Zithoogte,
  2. Zithoek,
  3. Zitdiepte,
  4. Armhoogte,
  5. Lendenondersteuning.

Waar koop ik mij directie stoel?

Wil u een directie stoel aanschaffen? Klik dan hier voor meer informatie!

Leave a Reply