Secretaresses verdienen het weleens om in de watten gelegd te worden en te worden verwend met een geschenk. Deze geschenken kunnen zo goedkoop, duur en groot zijn als je zelf wilt. Uiteraard moeten zij zich door middel van dit geschenk wel gewaardeerd voelen als personeelslid. Wij hebben alvast 5 ideeën voor je op een rijtje gezet!

1. Bloemen en chocolade

Vaak waarderen secretaresses het al wanneer er überhaupt aan ze gedacht wordt! Ook al is het een bloemetje, wat vaak als standaard wordt ervaren, maar altijd leuk is. Denk ook aan paaschocolade, want welke vrouw vindt chocolade nou niet lekker? Chocolade is er in allerlei smaken, combinaties en geschenkverpakkingen.

2. Bon

Als je echt niet weet wat je voor je secretaresses moet kopen, is een bon altijd een goed idee. Zo zijn er diverse bonnen beschikbaar die vaak voor uiteenlopende cadeaus ingewisseld kunnen worden. Je kan een specifieke bon kopen van een parfumeriezaak bijvoorbeeld, of een bon die je bij meerdere websites kan inwisselen. Zo kan de ontvanger zelf kiezen of er een boek, zonnebril, douche set, bloemen of ander cadeau van wordt besteld.

3. Rituals

Een geschenk dat altijd in goede aarde valt bij secretaresses is een pakket (of bon natuurlijk!), van Rituals. Zo kan je denken aan relax sets, make up, gezichtsverzorging, handverzorging of stel een pakket samen met heerlijke geurstokjes, een huisspray en prachtige kaars. Met Rituals kan je alle kanten op en maak je een ieder blij met het grote assortiment!

4. Geschenken met een verhaal

Hoe mooi is het om iets te geven, waarmee jij je personeel blij maakt en iemand in een derde wereld land! Er zijn diverse geschenken beschikbaar met een ‘verhaal’: dit houdt in dat het eerlijk wordt geproduceerd en met het doel om ook iets terug te geven aan de bevolking. Dit is al een mooi geschenk op zichzelf en wordt door het grootste deel van de mens erg gewaardeerd! Je hebt geschenken met een verhaal in diverse uitvoeringen, zoals: rosé wijn, tassen en kweektuintjes.

5. Belevenis

Wil jij jouw secretaresses echt goed verwennen? Dan geef je ze een belevenis cadeau! Dit kan een dagje weg zijn (eventueel in overleg met de ontvanger). Bij een belevenis kan je denken aan een wellness dag, parfum workshop, bonbons maken en dergelijke. Zo geef je ze een lekker dagje of avond weg waarbij ze even helemaal niet aan werk herinnerd worden, en kunnen ontspannen.

 

Zowel de personeelsgeschenken voor mannen en vrouwen kunnen lastig zijn om uit te kiezen. Met deze 5 ideeën ben je al goed op weg en schroom niet om aan je personeel te vragen wat zij leuk zouden vinden (binnen een bepaald budget bijvoorbeeld).

Leave a Reply