Wanneer je toe bent aan een andere functie of je capaciteiten uit wilt breiden, kan het starten aan een nieuwe opleiding of cursus je horizon verbreden. Op internet zie je echter al snel door de bomen het bos niet meer en dus kijk je op www.fabiusopleidingen.nl voor het aanbod aan opleidingen en cursussen dat zij hebben. De verdeling van locaties over heel Nederland maakt dat je nooit lang hoeft te reizen. Misschien zit er zelfs wel een locatie heel dicht bij je in de buurt en hoef je alleen de fiets maar te pakken.

Hoe selecteer je een opleiding?
Snuffel tussen de beschikbare opleidingen en lees de diverse beschrijvingen. Zit er iets bij wat je aanspreekt? Word je al ergens warm van? Je kunt ook een overzicht van je huidige kennis en competenties creƫren, om zo te ontdekken waar voor jou nog uitdagingen liggen. En wil je meer of ander werk doen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Dan is het ook de moeite waard om de verschillende vacaturesites af te struinen en een lijstje te maken van de verschillende functies waar veel vraag naar is. Door in te zoomen op de kennis en ervaring waar ze naar vragen in vacatures, ga je veel gerichter tijdens je opleiding aan de slag.

Speciale regeling Belastingdienst
Bij bepaalde opleidingen biedt de Belastingdienst een belastingvoordeel aan, waardoor je opleiding nog iets goedkoper wordt dan hij al is. Kijk naar de specifieke voorwaarden die hiervoor gelden of vraag je belastingadviseur hoe dit in zijn werk gaat. Je voordeel kan namelijk flink oplopen afhankelijk van de basisprijs van de opleiding die je kiest. Het maakt het in ieder geval nog iets makkelijker om weer te gaan studeren met dit steuntje in de rug. Motivatie had je al, maar nu durf je de stap ook echt te zetten. Je schrijft je direct in

Leave a Reply