Zonnebrillen laten bedrukken is een ideale manier om jouw bedrijf te promoten. Nu denk je misschien: mijn bedrijf heeft niets met zonnebrillen te maken, waarom zou ik er voor kiezen om zonnebrillen te laten bedrukken? Echter bestaat er zoiets als giveaways, producten die je gratis weggeeft aan (potentiële) klanten. Hierbij kun je denken aan beurzen, veelal het meest gekozen moment om dit soort weggevertjes ook daadwerkelijk weg te geven. De keuze voor een giveaway wordt meestal gebaseerd op twee factoren: de functionaliteit van een product en of het product fatsoenlijk bedrukt kan worden. Als hieraan wordt voldoen, is het product geschikt als giveaway. Een zonnebril voldoet aan deze eisen, wat dan ook de reden is waarom menig bedrijf er voor kiest om zonnebrillen te laten bedrukken en deze als giveaway in te zetten.

Zonnebrillen bedrukken in alle soorten en maten

Het fijne aan de zonnebril is dat het aanbod aan soorten zonnebrillen enorm is. Van verschillende vormen brilglazen tot aan verscheidene kleuren, je kunt enorm variëren wanneer het gaat om een zonnebril. Dat is dan ook de reden dat zonnebrillen als giveaway of relatiegeschenk populair zijn, naast de eerder genoemde redenen. Je kunt er dus voor kiezen om een enorme variatie aan zonnebrillen weg te geven, maar je kunt er tevens voor kiezen om op zoek te gaan naar die ene zonnebril die perfect bij jouw bedrijf past en deze vervolgens te laten bedrukken. Ten slotte kunnen zonnebrillen verschillen qua prijs. Je kunt dus voor goedkope opties kiezen.

Zonnebrillen bedrukken: een multifunctioneel promotietool

Zoals eerder werd benoemd, zijn zonnebrillen populair als giveaway voor bijvoorbeeld beurzen. Immers hebben vele mensen in de zomer behoefte aan een zonnebril om hun ogen te beschermen tegen de Uv-straling van de zon. Maar ook jouw eigen werknemers kunnen deze bedrukte zonnebrillen opzetten en hiermee het bedrijf promoten. Tijdens een evenement in de buitenlucht is dit ideaal.

Leave a Reply