Kies voor een goede maritieme training

Om ervoor te zorgen dat je personeel veilig kan werken en weet wat te doen in het geval van calamiteiten is het belangrijk ze veiligheidstrainingen te laten volgen. Vinden de werkzaamheden plaatsen op een schip of offshore dan is het ook belangrijk dat ze een goede maritieme training gevolgd hebben. Ook dit zijn G4S veiligheids-trainingen.
Training op het eigen bedrijf mogelijk

Een maritieme training kan zowel op een van de speciale trainingslocaties van het bedrijf gevolgd worden als op de eigen locatie. Het is maar net wat je het prettigst vindt als bedrijf en in overleg kan bekeken worden wat het beste is. Als de training op de eigen locatie gegeven wordt kunnen er praktijksituaties gesimuleerd worden die ook daadwerkelijk voorkomen. Op deze manier zijn de deelnemers het beste voorbereid op de praktijk. De training kan volledig op maat gemaakt worden voor een bedrijf en dit gebeurt altijd in overleg.
Bekijk vooraf de mogelijkheden

Een maritieme training kent bij G4S drie verschillende soorten: Opleiding Medical First Aid, Refresher training BST/AFF/PSCRB of de Opleiding Medical Care. Over alledrie de opleidingen kun je informatie lezen op de website van het bedrijf maar het is ook mogelijk een brochure aan te vragen over de maritieme trainingen. Wil je meer weten dan is het verstandig even contact op te nemen met het bedrijf. Zo kom je er het snelst achter wat, voor wie en waar alles mogelijk is.
Veilig en volgens de wet werken

Een maritieme training bij G4S voldoet aan de strenge normen die in ons land op dit gebied gelden. Als je de training met succes afrondt krijg je een Certificate of Competence. Dit betekent dat je in deze sector veilig kunt en mag werken. G4S is een erkend opleider op dit gebied zodat je er als bedrijf altijd zeker van kunt zijn dat de trainingen het gewenste resultaat opleveren.

Leave a Reply