Ben jij op zoek naar een goede WordPress specialist? WordPress is het content managing systeem waarmee de meeste websites tegenwoordig gemaakt worden. Een content managing systeem als deze zorgt ervoor dat de eigenaar van de website eenvoudig aanpassingen kan maken. Een nieuwe pagina of nieuw artikel toevoegen wordt op deze manier erg eenvoudig. WordPress is het gemakkelijkste CMS om mee te werken. Het blijft echter lastig om een mooie website te maken met behulp van dit systeem! Om een mooie website in elkaar te kunnen zetten zal je ervaring nodig hebben. Ervaring met WordPress zelf, maar ook met marketing. Een goede website zal namelijk ook moeten verkopen.

Waarom is WordPress een goede keuze?

Je kunt een website helemaal laten programmeren of ervoor kiezen een website met een bestaand CMS-systeem te laten maken. WordPress is meestal een betere optie wanneer je geen eigen programmeurs in dienst hebt. Het voordeel van WordPress is namelijk dat de website gemakkelijk zelf te onderhouden is. Een website die helemaal geprogrammeerd is zal al snel verouderen wanneer deze niet goed bijgehouden wordt. Een WordPress website kan er net zo mooi uitzien als een geprogrammeerde website. Het is echter wel belangrijk dat je een goede WordPress specialist inschakelt. Als je de website door een specialist laat maken zal je zeker weten een mooie website krijgen.

Hoe ziet een goede website eruit?

Het uiterlijk van de website is een erg belangrijk onderdeel. Hoe een website eruit ziet, zal voor een groot deel ook bepalen hoe deze verkoopt. De website moet er dus goed uit zien, maar ook aantrekkelijk zijn voor je eigen doelgroep. Hoe de website eruit moet zien is dus afhankelijk van je eigen bedrijf en de producten/diensten die je aanbiedt. Het percentage bezoekers dat ook echt een aankoop doet of een afspraak maakt, noemen we het conversie ratio. Hoe hoger dit percentage, hoe beter natuurlijk. Je haalt het meeste uit je website wanneer dit percentage hoog is. Om een hoog conversie ratio te krijgen zal je iemand met ervaring op het gebied van marketing moeten inschakelen. Het is dus verstandig om een bedrijf in te schakelen waar ze zowel marketing experts als webdesigners in dienst hebben. In Your Face Media is bijvoorbeeld zo een bedrijf.

In Your Face

In Your Face Media zorgt ervoor dat jouw website er helemaal goed uit komt te zien. Hier zijn ze namelijk gespecialiseerd in WordPress en verschillende handige marketingtechnieken. Door middel van SEO technieken komt de website direct al hoger in Google te staan dan wanneer je de website ergens anders had laten maken. Ook op het gebied van conversie optimalisatie bezitten ze hier erg veel kennis. Hierdoor zal de website ook aantrekkelijk worden voor je klanten en zal je eerder een lead of klant binnenhalen. Dit marketingbureau heeft erg veel voordelen ten opzichte van de meeste andere webdesigners. Er zijn maar weinig plekken waar de kennis op het gebied van marketing en webdesign zo goed gecombineerd worden. Wij kunnen je dit marketingbureau daarom erg aanraden.

Leave a Reply