Wanneer je een opleiding volgt is de kans aanwezig dat je een webdesign stage moet volgen. Een stage kan erg leuk en leerzaam zijn, je leert er hoe alles er in de praktijk aan toe gaat! Stage lopen is vooral interessant bij een studentenbedrijf. Hier kan je op een leuke manier leren hoe het werk er in de praktijk uit gaat zien. Een bedrijf dat bijvoorbeeld erg aan te raden is als je een stageplek zoekt, is Whisky Friday. Bij Whisky Friday maken ze websites voor bedrijven. Dit is dan ook de ideale plek om een webdesign stage te volgen.

Wat is Whisky Friday voor bedrijf?

Bij Whisky Friday kan je goed webdesign stage lopen, maar wat is het nou precies voor een bedrijf? Whisky Friday is een bedrijf opgericht door een aantal studenten. Het is een jong en modern bedrijf met veel ervaring op het gebied van website design. Naast website design maken ze hier ook logo’s en huisstijlen voor bedrijven. Het bedrijf biedt dus veel verschillende diensten aan. Wanneer een bedrijf goed vertegenwoordigd wil worden op het internet dan benaderen ze hiervoor vaak een bedrijf zoals Whisky Friday. Whisky Friday heeft al veel bedrijven aan een mooie website geholpen. Wil jij graag weten wat voor websites Whisky Friday allemaal al ontworpen heeft? Kijk dan eens op de website voor voorbeelden hiervan.

Waarom kiezen voor Whisky Friday?

Er zijn natuurlijk veel plekken waar je een webdesign stage kunt lopen. Er is namelijk voldoende werk te vinden in dit vakgebied. Whisky Friday is echter wel de perfecte plek om je carrière te beginnen. Hier kunnen ze je goed helpen om je vaardigheden te ontwikkelen. Zo ben jij na je stage al helemaal klaar om echt aan het werk te gaan. Een stage lopen bij Whisky Friday is dus vooral ook erg nuttig voor jezelf! Om hier stage te kunnen lopen zal je al wel wat ervaring moeten hebben. Zo is het bijvoorbeeld erg fijn als je een basiskennis hebt van WordPress. De kans is erg groot dat jij deze kennis tijdens je opleiding al hebt opgedaan.

Zelf een website laten maken door Whisky Friday?

Wil je niet per se stage lopen, maar ben je zelf op zoek naar een bedrijf dat een mooie website voor je kan maken? Ook dan ben je bij Whisky Friday natuurlijk aan het juiste adres! Hier hebben ze voor al veel verschillende bedrijven een mooie website gemaakt. Ook voor jouw bedrijf zullen ze hier een mooie website kunnen ontwerpen. Op de website van Whisky Friday vind je een aantal goede voorbeelden van het werk dat ze hier kunnen maken.

Niet alleen voor het ontwerpen van een website kun je hier terecht, je kunt er ook een logo laten ontwerpen. Heeft jouw bedrijf nog geen mooi logo? Dan kunnen we je aanraden om ook hiervoor Whisky Friday te benaderen. Bovendien kunnen ze er zelfs een complete huisstijl ontwerpen. Heb jij een goed idee, maar weet je niet hoe jij je bedrijf het beste kunt presenteren? Ook dan is Whisky Friday dus een uitstekende keuze!

Leave a Reply