Door zijn luxe uitstraling is breed laminaat bij uitstek geschikt voor je kantoor

Als het op vloeren voor je kantoor aankomt, heb je veel verschillende opties om uit te kiezen. Je kunt voor iets traditioneels gaan, zoals hardhout of tegels, of je kunt iets moderners proberen, zoals breed laminaat. Het kiezen van de juiste vloer voor je bedrijfsruimte kan lastig zijn, omdat je iets nodig heeft dat duurzaam is en jaren meegaat. Daarnaast heb je ook iets nodig dat stijlvol is en je kantoor er geweldig uit laat zien. Breed laminaat is een goede optie omdat het betaalbaar en stijlvol is. Laminaat is een goede keuze voor je kantoor omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.

Breed laminaat voor bedrijfsruimtes

Een goede optie als het op kantoorinrichting aankomt is breed laminaat. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken. De reden die wij het vaakst horen is dat breed laminaat de uitstraling heeft van een echt houten vloer zonder de ongemakken. Een houten vloer vraagt door de jaren heen namelijk nogal wat onderhoud, wat met breed laminaat niet het geval is. Breed laminaat is daarnaast ook goed schoon te maken en te houden, wat bijdraagt aan een verzorgde uitstraling.

De voordelen van breed laminaat

Laminaat heeft over het algemeen een paar voordelen als je het vergelijkt met andere vloeren. Zo heeft het een goede prijs-kwaliteit verhouding waar veel bedrijven blij mee zijn. Afhankelijk van je smaak, heeft laminaat ook een aantrekkelijke uitstraling. Een ander groot voordeel is dat je een ruime keuze hebt uit verschillende kleuren. Ook is breed laminaat beter bestand tegen vocht, wat fijn is voor eventuele vlekken. Breed laminaat heeft hierbij als extra voordeel dat het een ruimte snel groter laat lijken. Dat komt door de planken die in vergelijking met andere laminaatsoorten een stuk breder zijn. Dit creëert zo de illusie dat een kamer groter is. Hierbij moet wel vermeld worden dat dit alleen geldt voor ruimtes die niet al te klein zijn.

Breed laminaat in bedrijfspanden

Breed laminaat is dus uitermate geschikt voor kantoor- en bedrijfspanden. De reden dat wij zo’n fan van dit type vloer zijn is omdat het er verfijnd uitziet voor een goede prijs. Daarnaast is er binnen breed laminaat nog veel mogelijk omdat je uit verschillende kleuren kunt kiezen. Breed laminaat straalt hierbij nog meer luxe uit door de breedte van de plank. Breed laminaat wordt hierdoor vaak ook landhuis laminaat genoemd. Kortom, door de veelzijdigheid en verfijnde uitstraling is breed laminaat bij uitstek geschikt voor elk kantoor!

Leave a Reply