Een duurzame CV ketel huren is makkelijker dan je denkt als je weet waar je op moet letten

Als het gaat om het kiezen van de meest duurzame CV ketel voor je bedrijf, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Als je hier zelf minder verstand van hebt kun je hiervoor het beste bij een specialist te rade gaan. Tegenwoordig wordt er steeds meer nagedacht over hoe CV ketels langer mee kunnen gaan en ook zuiniger kunnen werken. Het is daarbij wel belangrijk te onthouden dat er verschillende soorten CV ketels zijn en de ene net wat zuiniger is dan de ander. Wat nu precies de juiste CV ketel voor je eigen bedrijf is hangt natuurlijk deels af van je eigen wensen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een CV ketel te huren.

Wat een CV ketel is

Een CV ketel is een afkorting voor de centrale verwarmingsketel. Een CV ketel zorgt voor verwarming. Dit gebeurt doordat er water wordt opgewarmd door de ketel, die vervolgens naar je verwarming wordt gestuurd. Het afgekoelde water dat nog in je verwarming zat, wordt dan weer teruggestuurd naar je CV ketel. Zo zorgt een CV ketel ervoor dat je bedrijfspanden warm blijven als dat nodig is. Een CV ketel kun je kopen maar je kunt ook steeds vaker een CV ketel huren.

Het huren van verschillende CV ketels

Over het algemeen wordt er een onderscheid gemaakt tussen drie verschillende soorten CV ketels. Deze CV ketels kun je overigens allemaal ook huren. Dit zijn HR-ketels, VR-ketels en combiketels. Een HR-ketel is een CV ketel die het meest duurzaam is. Deze ketel, de hoogrendementsketel, is dus de beste keuze voor een duurzaam kantoor. Naast de HR-ketel, kun je ook een VR-ketel huren. Deze CV ketel wordt ook wel de verbeterd rendement ketel genoemd. Deze ketels zorgen voor minder stilstand, waardoor de ketel langer op de laagstand actief blijft. Tenslotte is er nog de combiketel. Deze CV ketel houdt in dat je niet alleen een CV ketel huurt maar tegelijkertijd ook een boiler. Zo bespaar je extra geld en ben je zuiniger bezig!

Een CV ketel huren

Er zitten veel voordelen aan het huren van een CV ketel ten opzichte van kopen. Een van de voordelen van een CV ketel huren is dat je geen aanschafkosten betaald. Daarnaast is het vaak het geval dat onderhoud en vervanging van onderdelen bij de prijs in zit als je een CV ketel huurt. Tenslotte ben je zo als bedrijf ook gegarandeerd dat je snel hulp krijgt als je te maken hebt met nare situaties zoals storingen. Nu weet jij waar je op moet letten als je een duurzame CV ketel wilt huren!

Leave a Reply