Wil je graag jouw kennis overbrengen naar andere mensen? Misschien kan je dan eens aan de slag met een online academie. Daar kan je verschillende cursussen en trainingen plaatsen die de cursisten kunnen afronden. Om een online academie te maken, kan je gebruik maken van een software genaamd Learndash. Dit is een hele handige software die over het algemeen heel vaak wordt gebruikt. Wil je meer weten over Learndash? Blijf dan vooral hieronder even verder lezen voor meer informatie.

 

Makkelijk in gebruik

 

Het belangrijkste dat je moet weten over Learndash is dat de software heel makkelijk te gebruiken is. Je hoeft er eigenlijk geen verstand van te hebben om aan de slag te gaan. Je kan een goede handleiding doornemen of juist een training volgen waar je leert hoe Learndash werkt. Het spreekt allemaal eigenlijk een beetje voor zich. Verder is alles heel overzichtelijk waardoor het makkelijk is om te bedienen. Een online academie bouwen wordt op deze manier wel erg makkelijk met Learndash, of niet dan?

 

Zelf vormgeven

 

Het fijne aan Learndash is dat je de online academie geheel zelf kan vormgeven. Dit betekent dat je niet alleen kan kiezen al reeds gemaakte vormgeving. Je kan het dus helemaal aanpassen naar jouw smaak. Dit is natuurlijk hartstikke fijn, omdat je online academie op deze manier toch een stuk unieker voelt. Je zorgt voor een duidelijke huisstijl die overal terugkomt. Door die gebruiksvriendelijkheid van Learndash hoef je je ook geen zorgen te maken dat het heel ingewikkeld is om de vormgeving aan te passen. Dit is namelijk prima te doen.

 

Certificaten beschikbaar

 

Wil je de cursisten kunnen belonen voor hun harde werk? Dan kan je ervoor kiezen om certificaten uit te delen. Dit doe je dan natuurlijk als de cursisten de gehele online academie hebben afgerond, maar je kan de certificaten ook uitdelen na het afronden van een cursus. Het werkt in ieder geval erg motiverend. De cursisten hebben dan namelijk een duidelijk doel voor ogen. Hierdoor zullen de cursisten meer moeite doen om de online academie goed af te ronden. Het kan ook de keuze beïnvloeden om toch te investeren in jouw online academie in plaats van een ander.

 

WooCommerce is handig

Waarschijnlijk kies je ervoor om de online academie voor geld aan te bieden. Daar is helemaal niks mis mee. Dit betekent dat je wel een mogelijkheid moet hebben om te kunnen betalen voor de online academie. Hiervoor kan je het beste learndash woocommerce gebruiken. WooCommerce is namelijk een handige plug-in. Door deze handige plug-in kan je een webshop maken. Dit betekent dat mensen dus kunnen afrekenen om gebruik te maken van de online academie. Deze plug-in kan eigenlijk niet ontbreken.

Leave a Reply