Het hebben van een Wft diploma is tegenwoordig een verplichting in de financiële sector. Het behalen van dit diploma gaat vaak niet zonder obstakels. In deze blog wordt alles uitgelegd over het examen en hoe u voor een grote slagingskans kunt zorgen. Hierbij worden vragen beantwoord zoals: Wat is het Wft examen? Waarom wordt het Wft examen gedaan? En zijn er eventuele hulpmiddelen voor het behalen van een Wft diploma? Wilt u graag meer informatie over het Wft examen of heeft u hulp nodig met het voorbereiden? Lees dan verder!

 

Waarom het Wft examen?

Wft staat voor ‘’wet op financieel toezicht’’. Met behulp van het Wft examen kan het Wft diploma behaald worden. Dit is een verplicht examen voor verzekeraars, banken en andere type ondernemingen die financiële dienstverleningen aanbieden. Bij het behalen van een Wft diploma komen veel zaken kijken. Bijvoorbeeld administratie, het inplannen van een afspraak, bepaalde kosten, het motiveren van uzelf en eventuele andere zorgen.

 

Er zijn organisaties die u hierbij volledig kunnen ontzorgen, zodat u zich volledig kan focussen op het examen. Zij verzorgen de administratieve processen en voor een flinke kosten- en tijdsbesparing! U hoeft namelijk alleen een locatie en tijd door te geven en de organisatie komt op de afgesproken datum het examen bij u afnemen. Op deze manier kunt u volledig focussen op het examen en zorgt dit voor maximaal effectief en efficiënt examen doen!

 

Ondersteuning bij het Wft examen

Naast het Wft examen bestaat ook het PE examen. PE staat voor Permanente Educatie. Dit examen wordt gemaakt om ervoor te zorgen dat uw Wft diploma (en andere diploma’s) geldig blijven. Wilt u graag geholpen worden met deze examens of meer informatie ontvangen over deze examens? Diverse organisaties kunnen u helpen met het Wft examen en PE examen. We wensen je veel succes met de voorbereidingen!

Leave a Reply