Recruiters werken namens een bedrijf om een ​​gekwalificeerde kandidaat voor een openstaande vacature voor hen te vinden en namens potentiële kandidaten om geweldige vacatures te vinden.

Ze richten zich op een groot aantal kandidaten en hebben een grote verscheidenheid aan vacatures.

Hoe je de juiste recruiter vindt?

De eenvoudigste manier om een ​​recruiter te vinden, is door online te zoeken met de naam van jouw locatie en specifieke trefwoorden. Een andere geweldige manier om kwalitatieve recruiters te vinden, is door om aanbevelingen te vragen binnen jouw netwerk.

Interview elke recruiter

Als je eenmaal recruiters hebt gevonden waarvan je denkt dat ze goed bij je passen, plan dan een gesprek met elke recruiter. Bedenk hoe zij jouw capaciteiten, professionaliteit, ervaring en meer zullen beoordelen. Je wilt met dezelfde mindset de dingen in gaan. Je kunt hen vragen stellen zoals:

 

“Hoe vaak worden jouw kandidaten in banen geplaatst?”

“Wat is jouw succespercentage voor het behouden van een baan op de lange termijn?”

Vragen als deze zullen u helpen vertrouwen te krijgen in de capaciteiten van een recruiter en je uiteindelijk helpen jouw zoekopdracht te verfijnen.

Wees professioneel

Door een goede indruk te maken bij recruiters over zaken als stiptheid, kledingvoorschriften en omgangsvormen, zullen ze zich zelfverzekerder voelen wanneer ze jou overwegen voor een vacature die op hun bureau verschijnt.

Het zal je misschien verbazen dat een recruiter zeker online naar je zal zoeken voordat hij je als klant aanneemt. Daarom wil je er zeker van zijn dat jouw professionele profielen actueel zijn en dat jouw sociale profielen vrij zijn van iets dat je onwaardig zou kunnen maken om aangenomen te worden.

Zodra je contact hebt gemaakt met een recruiter en door hun interview- en online beoordelingsfase bent gekomen, ben je klaar om aan de slag te gaan als klant van hun uitzendbureau.

Werk je cv bij

Houd een up-to-date cv en laat het jouw recruiter weten als er iets verandert, bijvoorbeeld als je onlangs een cursus voor permanente educatie hebt voltooid, een licentie hebt gekregen in een nieuwe staat of jouw specialiteit hebt geformaliseerd.

Het is niet alleen belangrijk om ze op jouw cv op te nemen als je dergelijke vaardigheden verwerft, maar door jouw recruiter bewust te maken, kunnen ze je het beste “verkopen” aan personeelsmanagers.

Hoe een recruiter in de gezondheidszorg je helpt

Een ondersteunend uitzendbureau doet veel meer dan jou in je droombaan plaatsen.

Ze vereenvoudigen het zoeken naar een baan en besparen je veel tijd door ervoor te zorgen dat je de meest concurrerende beloning en voordelen krijgt door hun geweldige connecties, wat vooral belangrijk is als je op zoek bent naar een baan in de zorg.

De specialiteit van een recruiter in de gezondheidszorg is om je te helpen jouw ideale positie overal in het land te vinden. Precies dat doet BVNG. Als je dus op zoek bent naar een baan kijk dan op https://bvng.nl/.

Leave a Reply