Er zijn enorm veel bureaus die allemaal verschillende specialisaties hebben en je ziet door de bomen het bos niet meer. Toch heb je wel hulp nodig met je bedrijf. Je wil iemand inhuren om je wat werk uit handen te nemen, maar je weet niet wie. Wij weten dat wel; een marketing bureau. Maar wat doet een online marketing bureau Amsterdam dan? Dat lees je hier.

Online marketing bureau

Digitale marketing is een veelzijdige strategie die erop gericht is klanten online te bereiken, te benaderen en een relatie met hen op te bouwen via een breed scala aan kanalen, zodat zij uiteindelijk een aankoop doen en in de toekomst nog meer aankopen. De resultaten van digitale marketing zijn over het algemeen heel goed, maar kunnen per bureau verschillen. Bloggen alleen al kan merken helpen om 70% meer leads binnen te halen in vergelijking met degenen die nooit iets posten. Ook SEO heeft ook een hoog conversiepercentage, namelijk ongeveer van 15%, wat veel hoger is dan het conversiepercentage dat andere methoden opleveren.

Wat doen ze nu precies?

Je moet de top van je trechter vullen met zo veel mogelijk leads; dit staat symbool voor wat online marketingbureaus doen. Dit betekent dat je bekendheid moet verspreiden en je online aanwezigheid moet verbeteren om meer mensen te bereiken. De volgende stap in de trechter zou zijn om het aantal leads dat je bedrijf online ontvangt te verhogen. Dit kan een op zichzelf staand probleem zijn. Misschien heb je al een grote naamsbekendheid en veel bezoekers op je website, maar misschien heb je moeite om dit verkeer om te zetten in goede leads. Digitale marketingbureaus gebruiken je niche en bedrijfstak om te bepalen wat de beste online marketingkanalen zijn om het meeste uit je doelgroep te halen. Vervolgens bouwen ze een campagne om zoveel mogelijk bekendheid te verspreiden voor je bedrijf. Hoger in de zoekresultaten komen, Facebook advertenties, ze doen het allemaal.

Leave a Reply